Фільтр
Виробник
ще... згорнути
Ціна
Колір
Розмір
Матеріал
Тип бюстгальтера
Тип трусів
Особливості
Фасон
Декорування
Призначення
Подія
Категорія
Країна реєстрації бренду
Фільтр

Домашні комплекти

Домашні комплекти - як вибрати?

Будинок - це острівець спокою в високому ритмі сучасного життя. Розслаблена, безтурботна атмосфера дає нам відчути себе в безпеці і сповна відпочити від робочих обов'язків. Важлива складова домашнього затишку - це наш зовнішній вигляд, і як наслідок - правильний вибір одягу. Зовсім не обов'язково слідувати останнім трендам і ретельно підбирати наряд, щоб виглядати красиво і в будь-який момент бути готовою до приходу гостей. Достатньо лише забути про нехай і улюблених, але вже розтягнутих і скромних футболках і треніках і купити якісну домашній одяг їм на зміну.

3 причини, чому це потрібно всім

По-перше, це красиво. Яскрава, стильна домашня піжама з якісних матеріалів не просто піднімає настрій, але ще і істотно впливає на самовідчуття. Дівчатам і жінкам будь-якого віку важливо відчувати себе впевнено і чарівно протягом дня - на роботі, в колі подруг, з коханою людиною. Комплект домашнього одягу в улюбленому кольорі, підібраний під фігуру, допоможе підкреслити смак і індивідуальність без особливих зусиль.

По-друге - як жартують модні фахівці, почуття стилю не повинно дрімати навіть вдома. Вам може здаватися, що морочитися над поєднанням домашнього комплекту - марна трата часу, а в старій футболці і так зручно. Однак подібна "розхлябаність" в одязі має властивість перетікати в інші сфери життя - наприклад, в безлад в квартирі, відсутність дисципліни і базового догляду за собою.

Третє і чи не найважливіше - комфорт. Домашні костюми і піжами шиються з турботою про вашу зручність при виконанні будь-яких домашніх справ, будь то сон, відпочинок на дивані, прибирання або приготування. Вільні, що летять фасони з натуральних матеріалів не залишають слідів на тілі і не сковують рухи.

Як вибрати і де купити піжами

Щоб потішити себе не просто красивим, але ще і зручним домашнім комплектом, приділіть час вибору фасону і матеріалу. Як шорти, так і брюки можуть бути обтягують або вільними. Ми б рекомендували просторіші варіанти, які не перекривають доступ повітря до тіла. Класичні домашні піжами з прямими брюками і вільними кофтами припадуть до смаку любителькам затишку і елегантної простоти.

Основні якості, якими повинна володіти домашній одяг жіноча високої якості:

  • зручність;
  • зносостійкість;
  • гипоаллергенность;
  • краса;
  • практичність.

Так, піжами жіночі з футболками - досить універсальний варіант для будь-якого сезону. Влітку в таких комплектах не жарко, а взимку, вставши з ліжка, можна утеплитися м'яким халатом. Якщо говорити про більш зимової домашньому одязі, зробіть вибір на користь флісу - він не тільки дуже приємний до тіла, але при правильному догляді порадує вас не один рік.

Одним з кращих на ринку вважається польський трикотаж. Перевірені часом польські бренди, такі як Key, Taro, Cornette, відрізняються високою якістю бавовни і стильними забарвленнями, які в повній мірі відповідають смакам сучасних дівчат.

У нашому інтернет-магазині представлений широкий вибір піжам жіночих з як натуральних, так і синтетичних тканин. Довірившись нам, ви отримаєте обслуговування з турботою про ваш комфорт, професійну консультацію і можливість зробити гідну покупку, не виходячи з дому. Пам'ятайте, що затишок починається з вас і вашого самовідчуття!

ДетальнішеПоказати менше

Категорії

Меню

Створіть обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти